Skip links

Warenhuis Zeeland moet grootste digitale platform van de provincie worden

Het nieuwe Zeeuwse retailplatform Warenhuis Zeeland heeft één doel; zorgen dat elke retailer en elk merk, groot of klein, dezelfde kansen krijgt. Op deze manier kan er met elkaar de Zeeuwse economie versterkt worden. En de ambitie van Warenhuis Zeeland is groot!

Voor Zeeuwse winkels
Waar producten in de buurt te koop zijn, is online vaak lastig te achterhalen. Consumenten die offline willen kopen, moeten hun aanschaf dan alsnog online doen. Veel consumenten hebben de voorkeur voor lokale, fysieke winkels. Vanwege het persoonlijke contact, het goede advies, de mogelijkheid om producten eerst te kunnen beoordelen en natuurlijk om een product meteen mee te kunnen nemen als het bevalt.

Online zoeken en in Zeeland kopen
Met Warenhuis Zeeland maken we het aanbod van lokale winkels online zichtbaar. Zeeuwse consumenten die zich online oriënteren, kunnen dan direct zien of er lokale winkels zijn die het gezochte product op voorraad hebben. De consument kan het product dan kopen in de lokale winkel of rechtstreek online bij de Zeeuwse retailer en daarmee versterken we samen de positie van de Zeeuwse winkeliers.

Woordvoerder Dennis Castel: “Consumenten zoeken steeds vaker online waar producten in de buurt te koop zijn. De laatste twee jaar is die behoefte zelfs met 500% gegroeid! Maar omdat het assortiment van lokale winkels vaak slecht (of helemaal niet) online te vinden is, vertaalt zich dit niet in meer verkopen. Lokale winkels zullen alleen profiteren als de online zichtbaarheid van wat ze verkopen toeneemt. Met het collectief retailplatform van Warenhuis Zeeland kan de online vraag moeiteloos worden gekoppeld aan lokaal aanbod. En door de collectieve marketing staat het platform sterker tegen de grote online reuzen.

Vraag vrijblijvend de digitale informatiebrochure aan. 

Voor iedere Zeeuwse retailer
In tegenstelling tot veel andere retailplatformen is Warenhuis Zeeland voor iedere Zeeuwse retailer toegankelijk. Van de kleine retailer op de hoek tot de grootste winkelketens. Voor kleine retailers is een smartphone app ontwikkeld waarmee ze binnen 15 minuten hun verkooplocatie en producten kunnen aanmelden. Gewoon door producten in de winkel te scannen. Ze zijn dan direct online te vinden via alle kanalen die Warenhuis Zeeland bediend.

Want alleen als iedereen meedoet, wint de lokale retail!

Warenhuis Zeeland wordt gesteund door Digitaal Doen Zeeland; een initiatief van Impuls Zeeland, Dockwize en Provincie Zeeland. Digitaal Doen Zeeland inspireert, stimuleert en helpt ondernemers hun digitalisering te realiseren.

Digitale informatiebrochure, vraag hem aan!

Graag informeren wij alle retail ondernemers in Zeeland. Dit doen wij door een digitale informatiebrochure te verstrekken waar we verder alle informatie delen met de ondernemer. Daarnaast zijn alle prijzen van deelname ook te vinden in de brochure.

Warenhuis Zeeland brochure

Informatie aanvragen
Deze website gebruikt Zeeuwse Cookies.