Skip links

Online zoeken en
in Zeeland kopen

Met Warenhuis Zeeland maken we het aanbod van lokale winkels online zichtbaar. Zeeuwse consumenten die zich online oriënteren, kunnen dan direct zien of er lokale winkels zijn die het gezochte product op voorraad hebben. De consument kan het product dan kopen in de lokale winkel in plaats van online en daarmee versterken we samen de positie van Zeeuwse retailers.

Hogere omzet in winkelgebieden

Consumenten zoeken steeds vaker online waar producten in de buurt te koop zijn. De laatste twee jaar is die behoefte zelfs met 500% gegroeid! Maar omdat het assortiment van lokale winkels vaak slecht (of helemaal niet) online te vinden is, vertaalt zich dit niet in meer verkopen. Lokale winkels zullen alleen profiteren als de online zichtbaarheid van wat ze verkopen toeneemt. Met het collectief retailplatform van Warenhuis Zeeland kan de online vraag moeiteloos worden gekoppeld aan lokaal aanbod.

Informatie aanvragen

Het Warenhuis van de toekomst

Het voordeel van het collectieve retailplatform Warenhuis Zeeland is dat alle producten doorzoekbaar zijn zoals bij de grote webshops en online marktplaatsen. Dus op naam of merk, maar bijvoorbeeld ook op exacte maat of kleur. Al het gemak van online, maar dan gecombineerd met de voordelen van lokaal. Op die manier kunnen lokale winkeliers serieus terrein terugwinnen op pure online spelers.
Het fysieke winkelgebied als online warenhuis van de toekomst!

Informeer ook naar onze roadmap welke nieuwe functionaliteit we binnenkort gaan toevoegen, zoals de Warenhuis Zeeland cadeaukaart en de kaartweergave voor een volledig beeld van alles winkels èn horeca!

Eenvoudig in gebruik voor retailers

In tegenstelling tot veel andere retailplatformen is Warenhuis Zeeland voor iedere Zeeuwse retailer toegankelijk. Van de kleine retailer op de hoek tot de grootste winkelketens. Voor kleine retailers is een smartphone app ontwikkeld waarmee ze binnen 15 minuten hun verkooplocatie en producten kunnen aanmelden. Gewoon door producten in de winkel te scannen. Ze zijn dan direct online te vinden via alle kanalen die Warenhuis Zeeland bediend.
Want alleen als iedereen meedoet, wint de lokale retail!

🍪 Deze website gebruikt Zeeuwse Cookies.
Deze website gebruikt Zeeuwse Cookies.