Skip links

Wij maken producten lokaal vindbaar

Als Warenhuis Zeeland hebben we één doel; zorgen dat elke retailer en elk merk, groot of klein, dezelfde kansen krijgt. Zodat we met elkaar de Zeeuwse economie versterken. Wij vinden dat er een waardevolle rol voor de fysieke winkel is, maar dat deze op de juiste manier moet worden ontsloten naar de consument. De eerste stap is dat het assortiment van elke winkel online zichtbaar en vindbaar is voor de consument. Dat is waar we dagelijks mee bezig zijn en wat richting geeft aan onze productontwikkeling en marketing.

Waar samenwerkingen tot stand komen.

Dennis Castel

ZeeuwsOnline B.V.

Michiel Vos

Zupr B.V.

ZeeuwsOnline B.V.

ZeeuwsOnline is een creatief web-, video- en social media marketingbureau met een focus op design en klant. Wij maken al sinds 2005 klanten blij!

Marketing met een visie

ZeeuwsOnline maakt websites, videoproducties en ontwikkelt (social media) campagnes met de kennis en jarenlange ervaring. Als (online) marketingbureau maken we websites met focus op: vindbaarheid en conversie, produceren we indrukwekkende video’s met een verhaal en ontwikkelen we (social media) campagnes die haar doelstelling bereiken!

ZeeuwsOnline heeft als marketingbureau vele jaren ervaring. Als bureau zijn we elke dag bezig met het vindbaar maken van websites, het produceren van video’s voor online en offline gebruik en bereiken we dagelijks tienduizenden mensen met onze social media campagnes.

Bezoek website

Zupr B.V.

Zupr is een jong bedrijf waar nu al 4 jaar hard gebouwd wordt aan het Zupr platform en de bijbehorende infrastructuur. Onze mensen hebben jarenlange ervaring in software development, user experience design en bijvoorbeeld marketing & sales. Dat is belangrijk maar wat we vooral belangrijk vinden is dat we plezier hebben in ons werk. Alleen dan kom je tot goede resultaten als team.

Bezoek website

Digitaal Doen Zeeland

Warenhuis Zeeland wordt gesteund door Digitaal Doen Zeeland; een initiatief van Impuls Zeeland, Dockwize en Provincie Zeeland. Digitaal Doen Zeeland inspireert, stimuleert en helpt ondernemers hun digitalisering te realiseren.

Tijdens events, workshops en bedrijfsbezoeken delen we kennis en krijgen ondernemers praktische tips. Voor de implementatie van nieuwe digitale toepassingen biedt Digitaal Doen Zeeland programma’s en vouchers.

Meer weten? Kijk dan op onze website.

Bezoek website
Deze website gebruikt Zeeuwse Cookies.