Skip links

Online vinden, lokaal kopen

Veel consumenten hebben de voorkeur voor lokale, fysieke winkels. Vanwege het persoonlijke contact, het goede advies, de mogelijkheid om producten eerst te kunnen beoordelen en natuurlijk om een product meteen mee te kunnen nemen als het bevalt. In deze huidige tijden is het prettig als je klanten ook op andere manieren kunt bedienen.

Vraag informatie aan

Vraag vandaag nog informatie aan en ontdek de voordelen

Informatie aanvragen

Online vindbaar zonder webshop

Waar producten in de buurt te koop zijn, is online vaak lastig te achterhalen. Consumenten die offline willen kopen, moeten hun aanschaf dan alsnog online doen.

Door via Warenhuis Zeeland aan te geven wat je verkoopt, kunnen consumenten direct zien welke producten en merken er lokaal verkrijgbaar zijn. Je bepaalt zelf voor welke producten je gevonden wilt worden en de mate waarin voorraad- en prijsinformatie aan consumenten wordt getoond. In het simpelste geval kies je ervoor geen voorraad en prijzen weer te geven. De consument kan daarover dan rechtstreeks contact met je opnemen.

De video laat zien waarom Zeeuwse ondernemers voor het gemak van Warenhuis Zeeland kiezen.

Deze merken zijn al Warenhuis Zeeland

Informeer om te zien hoeveel producten we van jouw merk(en) in de database hebben staan!

Samen werken met merken via één platform

Niets is minder efficiënt dan continue dezelfde informatie te moeten verstrekken aan verschillende partijen of met portals van verschillende merken te moeten werken.

Bij Warenhuis Zeeland aangesloten merken voegen zelf hun producten toe. Jij hoeft dus niet zelf productinformatie en afbeeldingen in te voeren. Je selecteert slechts wat je verkoopt. Merken hebben op hun beurt altijd accurate data over jouw verkooppunt (openingstijden, betaalmethoden, contactgegevens, etc.), omdat je deze zelf beheert. En zo krijgt de consument altijd de juiste informatie over producten en locaties waar ze verkocht worden.

Simpel in gebruik

Bij Warenhuis Zeeland hebben we als uitgangspunt dat iedere retailer online vindbaar moet kunnen zijn. Ook retailers zonder website of webshop. Om die reden is het platform zo gemaakt dat de gegevens over jouw verkooplocatie en assortiment heel eenvoudig en met de hand bijgehouden kunnen worden. Daarnaast is er een speciale retailer app die je via je smartphone of tablet kunt gebruiken. Je kunt Warenhuis Zeeland dus inzetten zonder dat je jouw huidige processen hoeft aan te passen.

Uw bestaande product- of voorraadsysteem kan worden gekoppeld aan het Zupr-platform. Op die manier kunt u de prijzen en/of voorraad van uw producten geautomatiseerd updaten. Consumenten kunnen dan direct zien of een product op voorraad is en voor welke prijs, wat de kans op verkoop verhoogt. Ook vermindert dit het aantal klantvragen dat hierover binnenkomt.

Het volledige assortiment aanbieden

In tegenstelling tot online hebben fysieke winkels beperkte schapruimte en dus een beperkter assortiment. Je kunt met merken of leveranciers afspreken een groter deel van hun assortiment te verkopen in jouw winkel.

Dankzij Warenhuis Zeeland kan je het volledige assortiment van een merk aanbieden. Weliswaar niet fysiek in de winkel, maar het product wordt dan door het merk geleverd in jouw winkel. Aangezien het product eigendom blijft van het merk bijt dit niet in jouw inkoopbudget. Afrekenen gebeurt in de winkel. Daarbij kan je jouw klanten tegemoet komen door zonder aankoopverplichting een product in je winkel te bekijken of te passen welke normaliter niet in het assortiment is opgenomen.

🍪 Deze website gebruikt Zeeuwse Cookies.
Deze website gebruikt Zeeuwse Cookies.